MOC Media

MOC Media is het bedrijf van waaruit ik werk. Na een loopbaan van twintig jaar als journalist bij NRC Handelsblad en Ode heb ik in 2011 mijn eigen freelance praktijk opgezet. Vanuit MOC Media bied ik journalistieke producties aan voor verschillende media, van dagbladen en tijdschriften tot radio en televisie. Verder verhuur ik mezelf als dagvoorzitter voor congressen of als debatleider/moderator bij symposia. Ook adviseer ik bedrijven over hun strategie op het snijvlak van communicatie en duurzaamheid. Voor mij is het vergelijkbaar met de freelance praktijk die ik eind 1994 opzette toen ik als correspondent Zuidoost-Aziƫ naar Singapore ging om daar voor NRC Handelsblad een nieuwe post op te zetten.

Naast de krant had ik toen ook andere opdrachtgevers, waaronder RTL Nieuws, NOS Radio 1 Journaal en Elsevier.